Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ķoņu dzirnavas, viesu nams

Ķoņu dzirnavas, viesu nams

Dzirnavas, Ķoņu pagasts, Valmieras novads, Latvija, LV-4247
(+371) 26424567
(+371) 28346892
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Viesu nami Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri    Telšu vietas    Vasaras mājiņas Tūrisma apskates objekti    Dzirnavas Skatīt vairāk   Ekskursijas ar līdzdarbošanos Amatnieki    Vilnas pārstrāde    Vilnas segas Skatīt vairāk   Audēji Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām    Kamīnzāle    Ēdināšanas pakalpojumi    Vietas kāzu svinībām Skatīt vairākSporta un tūrisma inventāra noma    Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Katamarānu noma, īre    Slēpju noma Pasākumu organizēšana Skatīt vairāk   Folklora un tradīcijas    Ziemassvētku un Jaungada svinības Skatīt vairāk   Maizes cepšana Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Sporta spēļu laukumi Aktīvā atpūta Skatīt vairāk   Izjādes ar zirgiem Skatīt vairāk   Velomaršruti    Izbraucieni pajūgā Skatīt vairāk   Ekskursijas Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem    Makšķerēšana Skatīt vairāk   Karpu dīķi    Dabas takas    Piknika vietas Skatīt vairākPirtis    Lauku pirts    Pirtnieku pakalpojumi    Saunas
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Visi banneri