Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
KAVET, SIA, veterinārā klīnika

KAVET, SIA, veterinārā klīnika

Brīvības gatve 347, Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 67543421
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViss mājdzīvniekiemVeterinārās klīnikas, servissVeterinārārsti, veterinārfeldšeriVeterinārās aptiekas   Ārstnieciskā dzīvnieku barība   Profesionālā dzīvnieku barība   Veterinārie medikamenti dzīvniekiem   Veterināro medikamentu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecībaVeterināro dokumentu izsniegšana, noformēšanaŽetoni mājdzīvniekiemMikročipi mājdzīvniekiemVeterinārās manipulācijasVeterinārās procedūrasDzīvnieku vakcinācija   Vakcīna pret trakumsērgu   Kompleksā vakcīna kaķiem   Kompleksā vakcīna suņiem   Vakcīna pret dermatomikozēm (kailo ēdi)   Vakcinācija kucēniem, kaķēniem   Trušu vakcinācija, vakcīna trušiemAcs plakstiņu korekcijasInhalācijas narkozeVeterināra konsultācijasVeterinārā terapijaVeterinārā ķirurģija, veterinārās operācijas   Traumatiskā ķirurģija dzīvniekiem   Ķeizargrieziens   Suņa kastrācija   Dzīvnieku sterilizācija, kastrācija   Kuces sterilizācija   Runča kastrācija   Kaķenes sterilizācija   Kosmētiskās operācijasDzīvnieku veterinārie izmeklējumi, slimību diagnostika, analīzesLaboratoriskās analīzes   Veterinārās urīna analīzes   Veterinārās asins analīzesDzīvnieku morga pakalpojumiDzīvnieku frizētavasDzīvnieku stacionārsMājdzīvnieku viesnīcas, patversmes
Karte

R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Neptūns, restorāns
Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
Visi banneri