Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Žunda M., veterinārārsts

Viesnīcas iela 1, Saldus, Saldus novads, Latvija, LV-3801
(+371) 29282290
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeterinārārsti, veterinārfeldšeri

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20515
Meklēšanas rezultātos parādīts : 34943
Skatīt arī katalogā : Veterinārārsti, veterinārfeldšeri


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Visi banneri