Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava

Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava

Sabīņi, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 67996370
(+371) 29151190 - Uzņēmuma vadītājs
Apraksts
Dekoratīvie stādi - no Lieldienām līdz Ziemassvētkiem. Dekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir “Kokaudzētavas Baltezers“ darbības nozare. Realizācijā kokaudzētava piedāvā visplašāko augu sortimentu Latvijā. Uz doto brīdi kokaudzētavas sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu. Un tomēr katru gadu stādu sortiments tiek papildināts ar jauniem augiem, lai pircējiem būtu maksimāli liela izvēle no Latvijas klimatiskajai zonai atbilstošiem augiem. Sekojoši, lai pircēji gūtu pašu labāko, kas ir pieejams kokaudzētavā, tās galvenais mērķis ir nodrošināt stādu kvalitāti un to atbilstību vietējiem klimatiskajiem apstākļiem. Lai nodrošinātu apzaļumošanai nepieciešamo materiālu no agra pavasara līdz vēlam rudenim “Kokaudzētavas Baltezers” stādi tiek piedāvāti plastmasas konteineros. Saimniecība izveidota uz meža kokaudzētavas bāzes, kuras darbība aizsākta jau 1972. gadā Inčukalna MRS sastāvā. Kopš 1990. gada kokaudzētava darbojas kā privātuzņēmums – SIA “Kokaudzētava Baltezers“. Kokaudzētavu apsaimnieko jau otrā paaudze, kā rezultātā ir uzkrāta vērā ņemama pieredze un zināšanas. Uzkrātā pieredze ļāvusi izstrādāt īpašu tehnoloģiju, lai nodrošinātu stingru un drošu stādu sakņu kamolu, kas ļauj stādam labi iesakņoties jaunajā vietā pēc pārstādīšanas. * nodrošināt Latvijas tirgu ar kvalitatīvu, pašu audzētu, Latvijas klimatiskajiem apstākļiem atbilstošu dekoratīvo augu stādāmo materiālu; * nodrošināt iespēju iegādāties mūsu preci visu sezonu, t.i., lai dārzu un parku ierīkošanai vajadzīgais materiāls būtu pieejams no agra pavasara līdz vēlam rudenim (to panāk stādus ar labu sakņu sistēmu pārdodot konteineros); * paplašināt stādu ražošanu, ieviešot jaunākās tehnoloģijas un darba paņēmienus, samazinot preces pašizmaksu; * uzlabot tirdzniecības pakalpojumus.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokaudzētavas Stādaudzētavas Skatīt vairākSēklas un stādi    Lapu koki un krūmi Skatīt vairāk      Dekoratīvās plūmes       Zirgkastaņas un katalpas       Vilkābeles       Kļavas Skatīt vairāk      Ozoli       Hortenzijas Skatīt vairāk      Gobas    Skuju koki Skatīt vairāk      Kadiķi       Egles       Tūjas Skatīt vairāk      Ziemassvētku eglītes       Skuju koku formas    Ziemcietes    Dekoratīvo koku stādi    Viršaugi    Vīteņaugi Skatīt vairāk   Vasaras puķes    Krūmmelleņu stādi    Rododendri       Zemie rododendri    Graudzāles    Dekoratīvo krūmu stādi    Apstādījumi Skatīt vairākLabiekārtošana, apzaļumošana Tirdzniecība Skatīt vairākDāvanu kartes Stādu piegāde
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 74711
Meklēšanas rezultātos parādīts : 835418


Arre, metālapstrāde
Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Visi banneri