Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Vējkalni, ferma

Vējkalni, Taurenes pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4119
(+371) 64166737
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLopkopība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6466
Meklēšanas rezultātos parādīts : 24831
Skatīt arī katalogā : Lopkopība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Visi banneri