Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Kusa

Kaniņas, Kusa, Aronas pagasts, Madonas novads, Latvija, LV-4847
(+371) 64834344
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLauksaimniecības tehnikas remonts

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5767
Meklēšanas rezultātos parādīts : 20484
Skatīt arī katalogā : Lauksaimniecības tehnikas remonts


Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Visi banneri