Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kalnakrogs, lauksaimniecības tehnika

Kalnakrogs, lauksaimniecības tehnika

Rīgas iela 107, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2123
(+371) 27843811 - Tirdzniecības vadītājs
(+371) 67935811 - Tirdzniecība
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLauksaimniecības tehnika   Rituļu preses   Rituļu ietinēji    Rituļu pārvietošanas satvērēji    Skābbarības kausi    Barības smalcinātāji, maisītāji, izdalītāji    Pļaujmašīnas    Vālotāji, grābekļi    Pakaišu izkliedētāji    Sējmašīnas   Ecešas   Akmeņu lasītāji    Arkli   Vakuummucas   Organisko mēslu izkliedētāji    Traktori, traktortehnikaDārzkopības tehnika un inventārs   Zemes frēzes   Apdobju frēzes   Apdobju pļaujmašīnas, apdobju slotas (Pļaujmašīnas )   Pļaujmašīnas    Mulčeri   Apdobju pļaujmašīnas, apdobju slotas    Minerālmēslu izkliedētāji    Putnu–zvēru atbiedētāji   Motokultivātori    Zāles pļāvējiTeritorijas, vides uzkopšanas tehnika   Grāvju un nogāzu pļaujmašīnas (Pļaujmašīnas )   Aizaugušu ūdenstilpņu pļaujmašīnas un kopšanas tehnika (Pļaujmašīnas )   Bioloģisko atkritumu smalcinātāji (Smalcinātāji)   Akmens drupinātāji   Dakšu iekrāvēji   MulčeriMežizstrādes un mežkopības tehnika   Aizaugušu teritoriju mulčeri (Mulčeri)   Kokfrēzes   Rekultivācijas frēzes   Šķeldotāji   Vinčas   Celmu frēzesKomunālās saimniecības tehnika   Birstes   Sniega pūtēji   Sniega frēzes, sniega pūtēji   Sniega tīrītāji   Piekabināmie greideri   Smilšu kaisītāji Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas Lauksaimniecības tehnikas remontsLauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Kāli, viesu nams
Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Visi banneri