Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kalnakrogs, lauksaimniecības tehnika

Kalnakrogs, lauksaimniecības tehnika

Rīgas iela 107, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2123
(+371) 27843811 - Tirdzniecības vadītājs
(+371) 67935811 - Tirdzniecība
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLauksaimniecības tehnika   Rituļu preses   Rituļu ietinēji    Rituļu pārvietošanas satvērēji    Skābbarības kausi    Barības smalcinātāji, maisītāji, izdalītāji    Pļaujmašīnas    Vālotāji, grābekļi    Pakaišu izkliedētāji    Sējmašīnas   Ecešas   Akmeņu lasītāji    Arkli   Vakuummucas   Organisko mēslu izkliedētāji    Traktori, traktortehnikaDārzkopības tehnika un inventārs   Zemes frēzes   Apdobju frēzes   Apdobju pļaujmašīnas, apdobju slotas (Pļaujmašīnas )   Pļaujmašīnas    Mulčeri   Apdobju pļaujmašīnas, apdobju slotas    Minerālmēslu izkliedētāji    Putnu–zvēru atbiedētāji   Motokultivātori    Zāles pļāvējiTeritorijas, vides uzkopšanas tehnika   Grāvju un nogāzu pļaujmašīnas (Pļaujmašīnas )   Aizaugušu ūdenstilpņu pļaujmašīnas un kopšanas tehnika (Pļaujmašīnas )   Bioloģisko atkritumu smalcinātāji (Smalcinātāji)   Akmens drupinātāji   Dakšu iekrāvēji   MulčeriMežizstrādes un mežkopības tehnika   Aizaugušu teritoriju mulčeri (Mulčeri)   Kokfrēzes   Rekultivācijas frēzes   Šķeldotāji   Vinčas   Celmu frēzesKomunālās saimniecības tehnika   Birstes   Sniega pūtēji   Sniega frēzes, sniega pūtēji   Sniega tīrītāji   Piekabināmie greideri   Smilšu kaisītāji Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas Lauksaimniecības tehnikas remontsLauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 32400
Meklēšanas rezultātos parādīts : 996128
Skatīt arī katalogā : Lauksaimniecības tehnika


Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Visi banneri